Карлово. За земеделие бяха отпуснати немалко средства от Европейския съюз.

...
Карлово. За земеделие бяха отпуснати немалко средства от Европейския съюз.
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат от БСП за България Деница Златева: Ще поискаме пълен отчет как са изразходвани европейските средства

Карлово. За земеделие бяха отпуснати значително средства от Европейския съюз. За страдание, те потънаха в джобовете на шепа едри производители, в " къщи за тъщи ", яхти и джипове. Същевременно на някои аграрни кооперации им се отхвърля финансиране за 1 трактор към този момент 6 години. Ще желаяме цялостен доклад по какъв начин са разходвани евросредствата за сегашния програмен интервал ", сподели Деница Златева, претендент за евродепутат от " Българска социалистическа партия за България " и заместник-председател на Народно събрание на Българска социалистическа партия, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Днес тя посети земеделска кооперация в с. Пролом и се срещна с жители на Карлово дружно с народния представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Веска Ненчева и общинския ръководител на Българска социалистическа партия - Карлово Манол Манолов.
" Това не са непознати или подарени пари, те са и наши, тъй като ние сме европейски данъкоплатци. Ще настояваме и за градивен разговор с всички заинтригувани страни за това какви би трябвало да са националните ни цели за идващите 7 години ", сподели още Златева.
" Трябва ни национална стратегия за развиване да вземем за пример за обичайните български браншове като розопроизводството ”, счита Златева. Тя прикани за особено отношение към дребните и междинни производители и стопанства, защото съгласно нея те са най-уязвими и имат най-голяма потребност от европейските средства. " Хората, бизнесът - всички са единомислещи в настояванията си за оптималната бистрота, опростени процедури и разяснителни акции за кандидатстване по планове ", добави претендентът за евродепутат.
" За разлика от нашите съперници, ние не се опасяваме да обикаляме дребните села, да приказваме с хората, да изслушваме техните проблеми. Нямаме потребност да прибягваме до трикове или да всяваме боязън, с цел да убедим хората да се срещнат с нас. Те ни одобряват добре, освен това освен членовете и симпатизантите на Българска социалистическа партия. Масово хората желаят смяна и изборите на 26 май ще са самобитен избор на съмнение за държавното управление на Бойко Борисов ", сподели Златева.
По мотив казаното от премиера Борисов, че той няма да подаде оставка, какъвто и да е резултатът от изборите за Европейски парламент, Деница Златева разяснява: " Не си припомням по кое време кабинет на Борисов е изкарвал цялостен мандат. Нещо повече - в този момент сме очевидци по какъв начин ръководещите целят да си изберат нов основен прокурор, който да им подсигурява успокоение през идващите 7 години; успокоение, че няма да им бъде потърсена отговорност за осъществените злоупотреби. "

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР