Карлово. Шести септември е празник за всички, които градят храма

...
Карлово. Шести септември е празник за всички, които градят храма
Коментари Харесай

Кметът на Карлово Емил Кабаиванов: Шести септември е празник за всички, които градят храма на разбирателството

Карлово. Шести септември е празник за всички, които градят храма на разбирателството. Това се показва в приветствен адрес от кмета на Карлово доктор Емил Кабаиванов във връзка Деня на Съединението, оповестиха от пресцентъра на Община Карлово . „ Уважаеми жители на община Карлово, приемете моите поздравления във връзка Деня на Съединението на България – 6 септември “, поздравява кметът жителите.
„ Тази дата е една от най-важните в историческия ни календар. Тя е продължение на делото на Васил Левски, увенчано с триумф. На шести септември 1885 година българите по безапелационен метод декларират на Европа и на света своята твърда решителност за единство и самостоятелност. Идеалите на Апостола за обединена и мощна страна ни трансформират в народ, подготвен самичък да гради своето бъдеще и да отстоява свободата си “, уточни Кабаиванов.
„ Денят на Съединението на Княжество България и Източна Румелия е доказателство, че можем да следваме фантазиите си за по-добър живот, в който всеки прави оценка привилегията да бъде част от свободно общество “, уточни кметът на Карлово.
„ Днес - 134 години след акта на Съединението, поисквам всички, обединени за нашата община, да продължим дружно с убеденост и отговорност да градим почтено бъдеще за потомците ни. Честит празник “, пожела Кабаиванов на жителите на Карлово.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР