Карлово. Предписания за отстраняване на нередности в квартал Сушица издаде

...
Карлово. Предписания за отстраняване на нередности в квартал Сушица издаде
Коментари Харесай

Пловдив: Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов издаде предписания за отстраняване на нередности в квартал Сушица

Карлово. Предписания за премахване на нередности в квартал Сушица издаде кметът на община Карлово доктор Емил Кабаиванов. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Предприетите ограничения са за нерегламентирано замърсяване на общински терен и на канал, както и за смяна маршрута за превеждане на домашни животни от централните улици към периферните. Документите са от 22 август – ден, откакто бе извършена плануваната изнесена приемна на общинското управление в карловския квартал.
Д-р Кабаиванов още веднъж осведоми жителите за многократното си гледище пред ВиК Пловдив /собственик на водопроводната мрежа/, за оказване подпомагане при решение на дългогодишния проблем с водоподаването в Сушица. Стана ясно още, че ще бъде изработен заложеният за тази година ремонт на 3 улици в квартала; подготвена е количествено-стойностната сметка за идно обезопасяване на учебната постройка.
Д-р Емил Кабаиванов, неговият заместител Антон Минев, секретарят Стефан Стефанов и експерти от отдели в администрацията разискаха с поданици на Сушица опциите за ремонт и изкърпване на улици, слагане на изкуствени неравности /т.нар. легнали полицаи/ на основната улица, възобновяване 5-дневната работа на пощенския клон в квартала и др.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР