Карлово. Пожарът край Карлово е ограничен от всички страни с

...
Карлово. Пожарът край Карлово е ограничен от всички страни с
Коментари Харесай

Комисар Тошко Бързилов: Пожарът край Карлово е ограничен от всички страни с просеки, над 100 души работят по периметъра, за да спрат развитието му

Карлово. Пожарът край Карлово е стеснен от всички страни с просеки, над 100 души работят по периметъра, с цел да спрат развиването му. Това заяви за Агенция „ Фокус “ комисар Тошко Бързилов, шеф „ Национален действен център “ на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ за пожара в гората над Карлово, който гори от късно нощес.
Той изясни, че на място с огъня се борят пожарникари, чиновници на горски стопанства и военнослужещи от модулното формирование на армията.
„ Работи се за цялостното му ограничение. На този стадий няма заплаха да се развие. Няма заплаха и за популацията “, съобщи комисар Бързилов. По думите му гасенето на огъня може да отнеме няколко часа, тъй като територията е огромна, а теренът - кръстосан. „ Най-лошото е, че няма по какъв начин да качим вода “, сподели още комисар Бързилов и добави, че тъй като местността е мъчно налична и пожарни коли не могат да стигнат до там.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР