Карлос Алкарас, който има шанса да се превърне в най-младият

...
Карлос Алкарас, който има шанса да се превърне в най-младият
Коментари Харесай

Карлос Алкарас заяви участие за турнира в Астана ATP 500 в началото на октомври

Карлос Алкарас, който има шанса да се трансформира в най-младият № 1 в международния тенис, в случай че завоюва Откритото състезание на Съединени американски щати или най-малко стигне до финала, съобщи присъединяване на още един шампионат, заяви вестник " Ел Мундо Депортиво ". 

18-годишният испанец ще взе участие на шампионата в Астана (Казахстан) ATP 500, който ще се организира от 3-и до 9-и октомври. 
 Карлос Алкарас победи Марин Чилич на US Open в мач, траял 3:53 часа Карлос Алкарас победи Марин Чилич на US Open в мач, траял 3:53 часа
Турнирът в Астана тази година се качва в категория 500, с цел да компенсира отсъствието на шампионата в Пекин, и в него ще се събере в действителност елитна компания. 
 Карлос Алкарас: В последните два месеца изгубих два пъти от Синер, той е доста класен Карлос Алкарас: В последните два месеца изгубих два пъти от Синер, той е доста класен
Освен Алкарас, присъединяване в Казахстан са удостоверили Даниил Медведев, Стефанос Циципас, Алексей Рубльов и Яник Синер. Следващата седмица Карлос Алкарас би трябвало да е водач на тима на Испания, който ще играе в групите за Купа " Дейвис ", които ще се състоят във Валенсия.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР