Карло Анчелоти официално беше обявен като новия наставник на Наполи,

...
Карло Анчелоти официално беше обявен като новия наставник на Наполи,
Коментари Харесай

Наполи обявиха официално Анчелоти


Карло Анчелоти публично беше разгласен като новия ментор на Наполи, оповестиха от клуба. Бившият треньор на Байерн Мюнхен, Реал Мадрид, ПСЖ, Челси и Милан подписа контракт за три сезона с Наполи.

„ Наполи са щастливи да разгласят, че се реализира съглашение с Карло Анчелоти, който ще води тима в идващите три сезона “, споделиха от клуба в изказване. Анчелоти, който бееше уволнен предишния септември от Байерн Мюнхен, размени Маурицио Сари.

По този метод Анчелоти се завърна в Серия А за първи път от 2009-та година насам, когато си потегли от Милан, откакто завоюва един път купата и два пъти Шампионската лига с "росонерите". Анчелоти ще получава по 6,5 милиона евро на година, а в треньорския му щаб ще влизат синовете му Давиде и Мино Фулко.

Сари прекара три години на "Сан Паоли", като в последните два сезона финишира на второ място в Серия А, а през миналата акция завоюва рекордните за клуба 91 точки, въпреки че това не бе задоволително да пребори Ювентус за купата. Според медиите в Италия любимци за подписа на Сари са британският Челси и съветският Зенит Санкт Петербург. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР