Карло Анчелоти и неговият Реал Мадрид пътуват за Англия в

...
Карло Анчелоти и неговият Реал Мадрид пътуват за Англия в
Коментари Харесай

Главоболия за Анчелоти преди сблъсъка с Манчестър Сити

Карло Анчелоти и неговият Реал Мадрид пътуват за Англия в понеделник преди първия мач от полуфиналите в Шампионска лига във вторник против Манчестър Сити на стадион „ Етихад “.

Италианският треньор обаче е смутен от кондиционната обстановка на двама основни играчи - Каземиро и Давид Алаба, оповестява „ AS “. Бразилецът не пътува до Памплона предходната сряда за дуела с Осасуна, само че се завърна към тренировките с останалата част от тима, което носи лек оптимизъм, че ще бъде подготвен да играе в Манчестър.

По време на същия мач против Осасуна предходната седмица, преди края на първото полувреме, Алаба падна на земята, оплаквайки се от болежка в слабините. Първоначалните проби не демонстрираха скъсване на мускулите и тренировката във вторник вечерта на „ Етихад “ ще бъде от главно значение за това дали австриецът ще бъде подготвен, с цел да стартира мача.

Ако двамата играчи не попаднат измежду избраниците на Анчелоти, Едуардо Камавинга и Начо са в подготвеност, с цел да застанат на съответните позиции.

Alaba and Casemiro fitness concerns for Real Madrid ahead of Man City Champions League test
— AS USA (@English_AS)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР