“Кърлежите – провалени политици и марионетки на задкулисни олигарси употребиха

...
“Кърлежите – провалени политици и марионетки на задкулисни олигарси употребиха
Коментари Харесай

"Кърлежите" употребиха деца в мръсната си война срещу държавата

“Кърлежите ” – провалени политици и марионетки на подмолни олигарси използваха даже 1-ви юни, с цел да пропагандират “опорните си точки ” против държавните институции. Неизвестно лице, представящо се за “художник”, е задействан и пратен пред Съдебната палата, с цел да предизвика следващия хибриден пърформанс против институциите. Неизвестното лице е взело със себе си и две дребни деца, които са заставени да пишат по паважа пред Съдебната палата надписи от вида: “Ще доживеем ли правосъдна промяна?”. Странно за какво – провокацията носи военното название – “АКЦИЯ”.

“Случайната” акция на незнайния “художник” неотложно е отразена от двамата щатни уредници на улични митинги от шайката “Правосъдие за всеки” – Петромир Кънчев и Велислав Величков. Любопитна детайлност е, че преди няколко години точно Кънчев е упрекнат за присъединяване в скица за осиновяване на деца от семейство, което е било ориентирано към него. На мястото с камера неотложно е дошъл и общинският консултант от квотата на ДСБ Иво Божков.

Инструкции да отразят така наречен “пърформанс” са получили и публицисти от медии-бухалки на олигархията.
Сценаристите на следващата провокация, които не са се посвенили да употребяват даже деца за подлата си агитация против институциите, целят и различен резултат. Намеренията са – поради използването на деца – да се стигне до намесата на полиция и на чиновници на Агенцията за протекция на децата, които да бъдат упрекнати, че са задържали рисуващите и нищо неподозиращи почтени деца, а за това да бъдат упрекнати управителни фактори в държавната власт.

Сценарият е прочут и бе прибавен единствено преди седмица, когато управляващите в Русия прекъснаха злоупотребата с деца, които бяха принудени да четат Шекспир. У нас тази провокация, обаче, надали ще сработи.
Днешната приложимост на деца във войната на олигархията и професионалните протестъри с изключение на, че е отвън всевъзможни нормативни правила, демонстрира цялостната капитулация на задкулисието във войната му против държавността и законните й институции. Показва и друго, че в България работят терористи, които по сходство на фанатиците от “Ислямска държава” са подготвени да използват даже почтени деца в похищението си против правовия ред.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР