Карл Себастиан Грийнууд, който създава OneCoin заедно с криптокралицата Ружа

...
Карл Себастиан Грийнууд, който създава OneCoin заедно с криптокралицата Ружа
Коментари Харесай

Съдружникът на Ружа Игнатова призна, че OneCoin е измама frognews.bg

Карл Себастиан Грийнууд, който основава OneCoin дружно с криптокралицата Ружа Игнатова, се е признал за отговорен във федералния съд на Манхатън по обвиняванията в измами и пране на пари при присъединяване му в огромната скица за измами OneCoin. 

Финансовата пирамида стартира да работи пред 2014 година със седалище в София и продаваше лъжлива криптовалута със същото име посредством световна мрежа за многостепенен маркетинг (MLM). Жертвите вложиха над 4 милиарда $ в лъжливата криптовалута. 

Записите на OneCoin демонстрират, че единствено сред четвъртото тримесечие на 2014 година и четвъртото тримесечие на 2016 година OneCoin е генерирал 4,037 милиарда евро доходи от продажби и е натрупала " облаги " от над 2 милиарда евро. 

OneCoin е определяна като " една от най-големите интернационалните схеми за измами, осъществявани в миналото ".

Ружа Игнатова, която бе добавена към листата с десетте най-издирвани лица от Федералното бюро по следствие на Съединени американски щати през юни 2022 година, остава на независимост. Тя изчезна през октомври 2017 година като съгласно изказвания за това са й помогнали високопоставени лица у нас. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР