Кърждали. Нови автомобили получиха петте районните управления на МВР в

...
Кърждали. Нови автомобили получиха петте районните управления на МВР в
Коментари Харесай

Кърджали: Седем нови автомобили получиха районните управления на МВР в Кърджали, Момчилград, Крумовград, Кирково и Ардино

Кърждали. Нови коли получиха петте районните ръководства на Министерство на вътрешните работи в Кърджали, Момчилград, Крумовград, Кирково и Ардино, съобщи сътрудник на Радио Фокус-Кърджали . Директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов връчи през днешния ден ключовете на седем нови автомобила „ Шкода Рапид “. Колите незабавно ще бъдат включени в защитата на публичния ред и обезпечаване на пътната сигурност в региона. Патрулните коли за РУ-Кърджали са три, като единият от тях е за полицейския сектор в община Черноочене. Районните ръководства в Момчилград, Крумовград, Кирково и Ардино получиха по един автомобил.
“Новите коли са ни предоставени в миг, в който пред нас се обрисуват тежки задания, свързани с летния сезон “, сподели старши комисар Венцислав Момчилов и добави, че самият факт, че пет от колите са за районните ръководства по пътя за „ Маказа “, е явен знак. „ Подготвяме се за усложнената пътна конюнктура през летните месеци, когато трафикът е извънредно натоварен през цялото денонощие. Патрулните коли ще правят засилен надзор на всички рискови кръстовища и сектори, служителите на реда ще подкрепят придвижването при основани усложнения и ще се грижат да има повече сигурност по пътищата “, сподели още шефът на ОДМВР-Кърджали.
Противодействието на престъпността в дребните и отдалечени обитаеми места е предпочитана задача за Областната дирекция, разясни още старши комисар Венцислав Момчилов и добави, че подобряването на материалната база ще спомогне да се прави работата на службите дейно. „ Очаквам да отговорим на условията на жителите към нас да бъдем надеждна отбрана на живот, а здравето и имуществото им “, сподели в умозаключение шефът на ОДМВР-Кърджали.
Дарина ДЕЕНИЧИНА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР