Карин дом започна благотворителна коледна кампания В навечерието на хубавите Коледни

Карин дом започна благотворителна коледна кампания В навечерието на хубавите Коледни ...

карин дом.Карин дом започна благотворителна коледна кампания

 

В навечерието на хубавите Коледни и Новогодишни празници, Карин дом стартира ежегодната си кампания за продажба на Коледни Картички и Календари за 2019г, създадени заедно с децата в Карин дом. Повече за кампанията можете да научите от сайта на организацията: www.karindom.org.

Тази година Коледната кампания на Карин дом ще се стреми да осигури средства за включване на деца със специални потребности в група за обучение по метода на Мария Монтесори.Това обучение ще подпомогне деца с различни състояния – леки и умерени умствени увреждания, синдром на Даун, церебрална парализа и деца с комуникативни нарушения да придобият предучилищни, основни училищни, социални и ежедневни умения чрез различни дейности. Монтесори групата се води от опитен Монтесори педагог, а по време на полудневните занимания децата рисуват, моделират и апликират по различни теми, включват се в „Монтесори кухня“, тонус групи и музикотерапия, в разходки, еко-инициативи и тържества.

Цени на картичките и календара – дарение:

Цена на една картичка: 2.00 лева
Цена на една картичка, при закупуване на над 500 картички: 1.50 лева.
Цена на календар пирамидка – 5лева

Цена на арт календар “Усмихни се”2019 – 14.00 лева

Картички и календари можете да поръчате до 18 декември на телефон 052/302 518 или на имейл: [email protected] Поръчки можете да направите от цялата страна и чрез новооткрития онлайн семеен магазин на Карин дом: https://magazin.karindom.org/.Карин дом е организация с нестопанска цел, която предоставя професионални услуги за деца със специални нужди и техните семейства, разпространява своите добри практики чрез обучения на родители и специалисти. Карин дом разполага с висококвалифицирани специалисти (физиотерапевти, психолози, логопеди, специални педагози, социални работници), които прилагат утвърдени от световната практика терапевтични методи.

Вече 22 години Карин дом работи за изграждане на толерантност в българското общество, за промяна на нагласите към децата и хората със специални нужди. Организацията насърчава доброволчеството и социалната ангажираност на младите хора в страната.

 

 

 

Източник: petel.bg