Карин дом започна благотворителна коледна кампания В навечерието на хубавите Коледни

...
Карин дом започна благотворителна коледна кампания В навечерието на хубавите Коледни
Коментари Харесай

карин дом


Карин дом стартира благотворителна коледна акция

 

В навечерието на хубавите Коледни и Новогодишни празници, Карин дом започва годишната си акция за продажба на Коледни Картички и Календари за 2019г, основани дружно с децата в Карин дом. Повече за акцията можете да научите от уеб страницата на организацията: www.karindom.org .

Тази година Коледната акция на Карин дом ще се стреми да обезпечи средства за включване на деца със специфични потребности в група за образование по метода на Мария Монтесори. Това образование ще подкрепи деца с разнообразни положения – леки и умерени умствени увреждания, синдром на Даун, церебрална парализа и деца с отзивчиви нарушавания да придобият предучилищни, съществени учебни, обществени и ежедневни умения посредством разнообразни действия. Монтесори групата се води от умел Монтесори възпитател, а по време на полудневните занимания децата рисуват, моделират и апликират по разнообразни тематики, включват се в „ Монтесори кухня “, тонус групи и музикотерапия, в разходки, еко-инициативи и тържества.

Цени на картичките и календара – подаяние:

Цена на една картичка: 2.00 лв.
Цена на една картичка, при закупуване на над 500 картички: 1.50 лв..
Цена на календар пирамидка – 5лева

Цена на арт календар “Усмихни се ”2019 – 14.00 лв.

Картички и календари можете да поръчате до 18 декември на телефон 052/302 518 или на имейл: [email protected]. Поръчки можете да извършите от цялата страна и посредством новооткрития онлайн фамилен магазин на Карин дом: https://magazin.karindom.org/.



Карин дом е организация с нестопанска цел, която дава професионални услуги за деца със специфични потребности и техните фамилии, популяризира своите положителни практики посредством образования на родители и експерти. Карин дом разполага с висококвалифицирани експерти (физиотерапевти, психолози, логопеди, специфични педагози, обществени работници), които ползват одобрени от международната процедура лечебни способи.

Вече 22 години Карин дом работи за създаване на приемливост в българското общество, за смяна на настройките към децата и хората със специфични потребности. Организацията предизвиква доброволчеството и обществената ангажираност на младежите в страната.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР