Карим Бензема, който напусна снощната тренировка на Франция в нейното

...
Карим Бензема, който напусна снощната тренировка на Франция в нейното
Коментари Харесай

Бензема: Оставям мястото си на някой, който може да помогне на отбора

Карим Бензема, който напусна снощната подготовка на Франция в нейното начало заради травма в лявото бедро, написа известие до милионите си почитатели.

" В моя живот в никакъв случай не съм се отказвал, само че довечера би трябвало да мисля за тима, както постоянно съм го правил. Така че разсъдъкът ми споделя да оставя мястото си на някой, който ще може да помогне на тима ни да направи ужасно международно състезание. Благодаря за всички известия и за поддръжката ", написа Бензема в обява в Instagram.

View this post on Instagram

Селекционерът на Франция Дидие Дешан изрази страдание, че Бензема няма да може да помогне на тима да отбрани международната си купа.

„ Изключително съм печален за Карим, който трансформира това международно състезание в съществена цел. Въпреки този нов удар за френския тим, аз имам цялостно доверие в моята група. Ще създадем всичко, с цел да се оправим с голямото предизвикателство, което ни чака “, сподели треньорът Дидие Дешан в изказване.

Бензема имаше доста мощен сезон с Реал Мадрид, отбелязвайки 44 гола в 46 мача във всички шампионат. Той бе в основата на купата на " кралския " клуб в шампионата и в Шампионската лига.

Нападателят беше голмайстор на Франция на Световното състезание през 2014 година, само че не беше част от тима през 2018 година, когато отбора завоюва трофея в Москва. Той се завърна в състава на " петлите ", предходната година след шестгодишно неявяване. Бензема означи 10 гола в 16 мача.

Франция стартира отбраната на купата си с мач против Австралия на 22 ноември 2022 г.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР