Кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2019 събра на

...
Кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2019 събра на
Коментари Харесай

Първото издание на Career Show напълни Арена Армеец

Кариерното експо за квалифицирани фрагменти Career Show 2019 събра на едно място 2100 преселтектирани претенденти и 130 от топ работодателите на България. То се състоя на 10 септември в Арена Армеец и с изключение на с огромен брой разнородни компании, посетителите имаха опция да се включат в цели 4 тематични стратегии.

През целия ден, паралелно с ревюто, в 4 зони се състояха стратегии на тематики за кариерно развиване, баланс работа - персонален живот, бизнес развиване и нововъведения и тематики в ИТ сферата. За тези, които не съумяха да се включат на място, Career Show TV излъчваше онлайн изявленията с работодатели. Записите от формалното разкриване и интервютата могат да бъдат гледани във Фейсбук страницата на Career Show.

“Поставихме началото на нещо ново, друго и потребно. Смятаме, че в България има опция и условия за положителни кариера и бизнес и е въпрос на време повече хора да видят това”, споделят от уредниците. „ Събрахме доста потребна противоположна връзка и към този момент приготвяме едно още по-добро издане за идната година “, допълват те.



Те към този момент плануват Career Show 2020, което ще се състои още веднъж на 10 септември в Арена Армеец идната година. Регистрацията за компании е към този момент отворена, а тази за претенденти - напълно скоро ще бъде налична. Организаторите възнамеряват да концентрират събитието още по-сериозно, с цел да бъде то оптимално потребно на участниците. Career Show 2020 планува специфични интензивности за претендентите с дълготраен опит, с цел да улесни тяхното срещане с работодателите. Другото, което възнамеряват да подобрят уредниците, е увеличение на зоната за IT експерти и опциите за компании, които имат такова търсене. Предвижда се и възстановяване на разположението на зоните и удобствата за компании.

В рамките на откриването на тазгодишното събитие бяха наградени и спечелилите в състезанието за най-хубав шеф Career Show Awards 2019. Фирмите аплайваха с най-хубавите си планове в 20 категории, които жури от експерти оцени. С наградата “Най-добър работодател” се окичиха Experian Bulgaria, а с “Работодател на публиката” - А1 Bulgaria. Категорията “Работодател на публиката” пък бе единствената, оставена в ръцете на публиката, която поддържа обичания си шеф с обществен избор. Класирането, всички кандидатури в премиите, както и вотът на журито могат да бъдат прегледани на https://careershow.bg/awards/finalists-2019/.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР