Кариерно изложение за българи в Германия ще се проведе в

...
Кариерно изложение за българи в Германия ще се проведе в
Коментари Харесай

Работодатели отварят врати за българи учили в Германия 

Кариерно ревю за българи в Германия ще се организира в Конферентия център Мюнхен (Konferenzzentrum München, Lazarettstraße 33, 80636 München) на 11 май. Събитието се провежда от Министерството на труда и обществената политика, съдружие “Български кариерен конгрес ” и академично съдружие „ Алеко “. Основната цел на самодейността е сънародниците ни, които учат, живеят и работят в Германия, да се срещнат с 35 водещи български работодатели и да получат информация за атрактивни благоприятни условия за кариерно развиване в България.

По време на ревюто работодателите ще опишат за своята активност и ще срещнат аудиторията със свободните позиции, които оферират. Посетителите на форума ще получат информация с опциите за пускане или продължение на професионалната си реализация в България. В рамките на събитието заместник-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова ще показа настояща информация за пазара на труда у нас, преимуществата на трудовото и общественото ни законодателство, както и най-актуалното от политиките в поддръжка на младежите, работещи в България.

Посещението на ревюто е гратис, само че изисква предварителна регистрация, която може да извършите тук: https://bgcareersfair.com/registration/#munich19. На уеб страницата на събитието https://bgcareersfair.com/za-posetiteli/munich/ ще намерите информация за компаниите изложители, както и свободните позиции, предлагани от българския бизнес. Още за идния кариерен конгрес може да научите и на Фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/611399769376387/ и в Instagram: https://www.instagram.com/bgcareersfair_/
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР