Кариерата на най-добрия ни професионален боксьор Кубрат Путев е сложена

...
Кариерата на най-добрия ни професионален боксьор Кубрат Путев е сложена
Коментари Харесай

Заради целувката Суши нае топ адвокатка, иска отнемане на лиценза на Кобрата

Кариерата на най-хубавия ни професионален боксьор Кубрат Путев е поставена на карта. Лицензът му е застрашен поради импулсивната целувка след последната му победа на кръга в Съединени американски щати.

Репортерката Джени Суши си нае топ адвокатка - Глория Олред, и ще търси правата си за това посягане, както го назовава. Тя желае лишаване лиценза на Кубрат Пулев.

Кобрата целуна репортерката на Vegas Sports Daily известна и като Кралицата на голото суши по време не изявление след кървавия пердах с Богдан Дину в Калифорния.

Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от обществените мрежи. Впоследствие го смъкна. Малко по-късно стана ясно, че дамата има намерение да търси правата си в съда.

„ В средата на изявлението той сграбчи лицето ми и ме целуна. Аз бях шокирана и засрамена и не знаех по какъв начин да отговоря. След това отидох да си прибера нещата в чантата. Той ме сграбчи за задните елементи с двете си ръце и отмина, без да каже нищо. Почувствах се неловко и смутена от това, че Кубрат Пулев се отнася с мен по този непрофесионален метод. Не съм го окуражавала, нито съгласявала Кубрат Пулев да ме сграбчва за лицето, целува или опипва откъм гърба ”, съобщи Джени Суши.

Въпреки това по-късно тя е отишла на празненството на Кобрата по случай успеха му. Репортерката твърди, че там нашият боксьор изискал от нея да отреже фрагментите с целувката, само че тя не го направила, с цел да видях хората какво ѝ предизвикал.

" Искам той да бъде виновен. Не желая да се измъкне. Това, което той направи с мен, е непоносимо. Почувствах се унизена ", твърди госпожица Суши.

Интересите на Джени Суши ще пази 77-годишната адвокатка Глория Олред, която има славата на същинска акула в правосъдната зала. Достолепната дама е измежду водачите на придвижването за пълноправие на дамите в Съединени американски щати. Олред има редица извоювани дела в сферата на отбрана на правата на дамите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР