Кариерата на Франк Лампард като мениджър започна с две тежки

...
Кариерата на Франк Лампард като мениджър започна с две тежки
Коментари Харесай

Лампард в търсене на първа победа

Кариерата на Франк Лампард като управител стартира с две тежки загуби, само че той се надява в домакинския му дебют, който е против Лестър, да види и първата си победа. Лондончани имат единствено една загуба в последните 22 мача в шампионата, само че тя пристигна точно от “лисиците” предишния декември.

" Сините " имаха няколко дни, с цел да се възстановят от загубата от Ливърпул през седмицата за Суперкупата на Европа, когато им се наложи да играят продължения в Истанбул.

Днешният дуел ще бъде под номер 500 за Лестър във Висшата лига. “Лисиците” се надяват да спрат серията си от три следващи мача без маркиран гол. Мениджърът им Брендън Роджърс пък има очаквания да запише първи триумф против Челси, откакто в първите 12 мача против този тим има 6 равенства и 6 загуби.
Лампард е направил една смяна от отбора, който стартира против Ливърпул в сряда. Мейсън Маунт е титуляр за сметка на Матео Ковачич. В тима на Лестър също има една смяна. Бен Чилуел не е в групата, а в стартовата единайсеторка неговото място заема Кристиан Фукс.

ЧЕЛСИ - ЛЕСТЪР

ЧЕЛСИ: Кепа, Аспиликуета, Кристенсен, Зума, Емерсон, Канте, Жоржиньо, Педро, Маунт, Пулишич, Жиру

ЛЕСТЪР: Шмайхел, Перейра, Еванс, Сьоюнджю, Фукс, Ндиди, Перес, Тилеманс, Чудхури, Мадисън, Варди

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО
СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 2 кръг, неделя 18 август  Челси 18:30предстои  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР