Кариерата на Диана Димитрова като актриса е застрашена, след като

...
Кариерата на Диана Димитрова като актриса е застрашена, след като
Коментари Харесай

Ралица Паскалева също взе страна в конфликта между Вергов и Димитрова

Кариерата на Диана Димитрова като актриса е застрашена, откакто редица артисти поддържаха Юлиан Вергов след разразилия се скандал сред тях, в който Димитрова упрекна Вергов в принуждение.

Известни имена като Захари Бахаров, Влаго Карамазов, Теодора Духовникова, Наум Шопов, Ваня Щерева и Катето Евро са дребна част от сътрудниците и другари на Юлиан Вергов, които обществено го поддържаха и опазиха. Те дефинираха случая като противен ПР от страна на Димитрова. 

Актрисата Ралица Паскалева също се включи в разногласието и сподели почит и съпричастност към Вергов. Тя показа част от формалните му думи, откакто Софийска градска прокуратура постанови, че няма събрани задоволително доказателства против Вергов и актрисата загуби делото.
                             

" Психическият тормоз Е принуждение. Набеждаването на почтен човек Е принуждение. Лъжливите вести СА принуждение. Злонамереното уронване на престижа (на който и да било) Е принуждение. Клеветата Е принуждение. Внушенията без споменаване на име СА принуждение. Всяка опасност над детето ти Е принуждение. Задължително е, да сме непримирими към насилието и то във всичките му форми. И би трябвало да се борим против него всеки ден. Всеки ден ", думи на Вергов, които цитира Ралица Паскалева.
                             

Актьорската колегия опазиха Вергов и изрично обявиха, че Диана повече в никакъв случай няма да се уреди с роля в киното или театъра. Но имиджа на Юлиан пострада поради абсурда и той бе отхвърлен от мястото си на жури в " Като две капки вода ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР