Кариерата на Бен Афлек е поставена под въпрос заради алкохолната

...
Кариерата на Бен Афлек е поставена под въпрос заради алкохолната
Коментари Харесай

Бен Афлек губи ролята си на Батман заради алкохола

Кариерата на Бен Афлек е сложена под въпрос поради алкохолната му взаимозависимост, оповестява интернет порталът The Wrap.

Миналата седмица Афлек постъпи за повторно в границите на тази година в клиника за подвластни и това стана причина филмовото студио " Уорнър брадърс " да прегледа вид за преустановяване на контракта си с артиста и надлежно уговорката му към ролята на Батман в поредицата филми за супергероя.
" По всяка възможност компанията ще размени Бен Афлек, защото застрахователните разноски доближиха до небето ", твърди осигурителен специалист.
Той счита, че застрахователните компании могат да изискат суми, сравними с половината от бюджета на кино лентата за Батман, с цел да се съгласят да покрият загубите от вероятно непредвидено преустановяване на снимачния развой.
През последните години известният артист претърпява сложен интервал в персонален проект. През юни 2015 година той се раздели със брачната половинка си Дженифър Гарнър. Според информации в медиите звездната двойка е взела решение за завършек на дългогодишната си връзка поради проблемите на Афлек с алкохола и хазарта. Самият той обаче опроверга тези изказвания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР