Кариерата на атрактивния нападател Златан Ибрахимович не е приключила! На

...
Кариерата на атрактивния нападател Златан Ибрахимович не е приключила! На
Коментари Харесай

Официално: Златан Ибрахимович остава в "Милан"

Кариерата на атрактивния нападател Златан Ибрахимович не е завършила! На 39 години футболистът подписа нов контракт с 18-кратния първенец на Италия - " Милан ".

Шведът с босненски генезис ще продължи да носи червено-черната фланелка до лятото на 2022 година Новината оповестиха първо от клуба, а по-късно и самият Ибрахимович написа " Сагата продължава ".
View this post on Instagram

Вторият престой на Златан на " Сан Сиро " стартира на 27 декември 2019 година От тогава той игра в 45 мача за отбора, в които вкара 28 гола. Нападателят беше част от " Милан " и в интервала 2010-2012 година, когато взе участие в 85 срещи и означи 56 попадения.

" Sono molto felice, questa è casa mia ": le prime parole di dopo il rinnovo
Zlatan’s first comments on his renewal: “I’m very happy, this is my home”
— AC Milan (@acmilan)

" Щастлив съм. Очаквах този ден. Оставам за още година. Но по-важно е, че в " Милан " се усещам като вкъщи. Много съм благополучен от метода, по който в клуба ме карат да се усещам - всички, които работят тук, съотборниците ми и треньорът, както и почитателите, които доста ми липсват по трибуните. Ако мога, бих останал до края на живота си ", сподели Ибрахимович.

Снимка: Twitter

Наскоро той още веднъж облече и фланелката на националния отбор на Швеция откакто разгласи, че се отдръпва през 2016 година

Ибрахимович е един от най-атрактивните настоящи футболисти. Той гради имидж на супергерой и постоянно акцентира, че е по-добър от своите сътрудници.

Част от почитателите на " Милан " обаче бяха ядосани, откакто през март той одобри да бъде водещ на фестивала в Сан Ремо и инцидентно или не се контузи преди този момент.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР