Кариерата на 46-годишната носителка на „Златен глобус“ беше възнаградена в

...
Кариерата на 46-годишната носителка на „Златен глобус“ беше възнаградена в
Коментари Харесай

Звездата на Дженифър Гарнър изгря на Алеята на славата

Кариерата на 46-годишната носителка на „ Златен глобус “ беше възнаградена в понеделник, когато Дженифър Гарнър получи своя лична звезда на Алеята на славата в Холивуд.

На събитието участваха трите деца на актрисата - Вайълет (12), Серафина (9) и Самюел (6) , съпроводени от своята баба. Те не бяха подминати в речта, в която Дженифър Гарнър сподели, че ги обича, а триумфът ѝ се дължи на „ не друго, а усърдна работа и шанс “.

 Дженифър Гарнър Getty

„ Определено това е един от най-сюрреалистичните моменти, които съм имала “ , разказва събитието Дженифър Гарнър. На церемонията тя беше още в компанията на сътрудниците си Джуди Гриър, Брайън Кранстън и Стив Карел, с които актрисата си е партнирала през годините.

Дженифър Гарнър е взела участие в над 30 кино лентата в продължение на повече от две десетилетия, само че е не по-малко позната и с телевизионните си функции, наградени с някои от най-престижните награди в промишлеността. Пред AFP тя показа:

„ Днешният ден за мен е моментът да отбележа 24 години, изживени радостно в работа, която обичам доста. А да имам опцията да споделя това с моето семейство и другари е нещо изумително и доста особено. “

 Дженифър Гарнър Getty

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР