Къри ще се завърне за Голдън Стейт срещу ДетройтГардът на

...
Къри ще се завърне за Голдън Стейт срещу ДетройтГардът на
Коментари Харесай

Къри ще се завърне за Голдън Стейт срещу Детройт

Къри ще се завърне за Голдън Стейт против Детройт
Гардът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри ще се завърне в игра за актуалните двукратни първенци на НБА в дуела против Детройт Пистънс в събота. Това съобщи треньорът на,,воините “ Стив Кър. Наставникът показа, че 30-годишният баскетболист няма да вземе присъединяване при визитата на водачите в Източната конференция Торонто Раптърс довечера, макар че самият Къри се чувствал подготвен за завръщане още през днешния ден.

Според Кър пойнт-гардът е изглеждал отлично в последните две тренировки на тима. Той пропусна 10 мача за Уориърс заради разтежение на слабините.,,Ако това бе мач от плейофите, той сигурно щеше да играе против Торонто. Но е едвам ноември. Трябва да сме внимателни и да не поемаме толкоз огромен риск с включването му в състава “, показа Кър пред публицистите.

Къри е повторен притежател на премията за,,най-полезен състезател на НБА “ и стартира чудесно актуалната акция. Преди да се контузи, той бе със приблизително по 29.5 точки, 6.1 асистенции и 5.0 битки на мач, като в добавка имаше 49.2 % успеваемост при стрелбата от тройката. В 10-те срещи без Къри на паркета,,,воините “ са с баланс 5-5. В това се включва и поредност от четири следващи провали, макар че в последните три първенците излязоха крайни спечелили. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР