Карго-партнер е международна компания с повече от 35 години опит

...
Карго-партнер е международна компания с повече от 35 години опит
Коментари Харесай

Как логистичните компании адаптират транспортните канали в ситуацията с коронавирус, така че да не се прекъсва веригата на доставките

" Карго-партнер " е интернационална компания с повече от 35 години опит в логистиката. Фирмата следва нововъведенията и трендовете на пазара при разширение на портфолиото си от услуги и предлага на клиентите си гъвкави и самостоятелни решения за превоз, които по време на пандемия са нужни повече от всеки път.

В момента " карго-партнер " концентрира напъните в развиването на ЖП сервиза си сред Китай и Европа. Тази връзка не е ново решение за компанията и работи добре от няколко години за Централна и Източна Европа. Основните преимущества на ЖП превоза са късото директно време по отношение на морския превоз и по-ниските разноски по отношение на въздушния превоз. Тези плюсове го вършат желано решение за пратките и до България.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Обявеното изключително състояние повлия отрицателно върху редица браншове, обслужвани от логистичните компании и наруши добре работещите вериги на доставките " - разяснява шефът на " карго-партнер " Димчо Димчев. Той пое управлението на компанията при започване на тази година и още първоначално се срещна с предизвикването " ковид ". - " Ограниченията и възбраните доведоха до закъснение на някой транспортни връзки и до претоварване на други. Възникна потребност от различни разновидности, които да работят за промишлеността и да удовлетворят потребностите й. Тъй като нашите резултати напълно зависят от клиентите ни, се заехме да потърсим опция за връзката с Китай. Обстоятелствата ни насочиха да се фокусираме още по-силно върху ЖП превоза ", изясни Димчо Димчев.

Профил

Димчо Димчев е следвал " Управление на веригата " на доставките и " Финанси " във Виенския университет. Стартира кариерата си като стажант в австрийски спедиции. Продължава развиването си в отдел " Логистичен инженеринг " във Франс Маас, Холандия. През 2005 година се завръща в България и извършва разнообразни функционалности във " Вектра " (съвместно дружество с Франс Маас и след това ДСВ). От 2012 година е началник на логистичните решения в " Гебрюдер Вайс " ЕООД. През януари 2020 година той пое ръководството на товарен сътрудник в България.

" Много български компании към този момент употребяват този по-икономичен вид за превоз по отношение на въздушния, чийто навла се повишиха фрапантно, а потенциалите са изчерпани за седмици напред. Транзитното време от Китай до София е в границите на 17 дни. В момента имаме седем ежеседмични директни отпътувания от основни градове като Шанхай, Шенжен и Тиендзин до нашите логистични центрове в Дунайска стреда и Варшава. Там пратките се обработват и се доставят с камион до нашия склад в София или се дистрибутират към получателите в страната. Услугата се предлага за групажни колета и за цели контейнери и е подобаваща за всички типове безвредни товари. През цялото време предоставяме цялостна проследяемост и надзор на процеса на доставка, с цел да осигурим на клиентите си успокоение и опция да възнамеряват тъкмо.

По предпочитание на клиентите си можем да предложим и фискална митница в Полша, митническо посланичество и спомагателна карго-застраховка. Приемаме всяка доставка персонално и нашите чиновници постоянно са в връзка с клиентите. Това е нашето мото и го следваме прецизно в работата си ", обобщава Димчо Димчев.

Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР