Карго моделът е обявен за най-горещия панталон на 2022 година,

...
Карго моделът е обявен за най-горещия панталон на 2022 година,
Коментари Харесай

Карго панталоните станаха „най-горещия” модел

Карго моделът е разгласен за „ най-горещия ” панталон на 2022 година, твърди английската версия на списание Vogue.

Според редакторите на изданието този жанр си е върнал известността измежду звездите по целия свят. Сред почитателите му са моделките Емили Ратайковски, Хейли Бийбър, Джиджи и Бела Хадид, както и певицата Риана.

Известно е, че карго панталоните са основани за английските военни. Те сапрактични, изключително поради многото комфортни джобове. През 2000-те години стилът излиза отвън рамките на униформата и се трансформира в фешън наклонност в средите на известни женски музикални групи като All Saints, TLC, Destiny`s Child.

Според изданието през 2022 година известни фешън марки употребяват наклонността в своите сбирки, в това число Tom Ford, Diesel, Balmain, Blumarine, Dion Lee. Въпреки това, съгласно създателя на материала, този жанр на панталони е разпространяван от певиците Риана и Дуа Липа, както и от моделката Бела Хадид. Vogue също по този начин акцентира гъвкавостта на модела: този вид панталони се комбинира както с маратонки, по този начин и с токчета.

По-рано през април английското списание Fashion United разгласи, че ботушите над коляното, известни през 2000-те, още веднъж са на мода. Тази година наклонността неведнъж се появява в сбирките на известни марки като Givenchy, Roberto Cavalli, Moschino и Bottega Veneta. Дизайнерите предложиха разнообразни разновидности за обувки, в това число модели с изображения на лъвски глави и приложения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР