Каре от 24-каратово злато поведе ЦСКА при първото гостуване след

...
Каре от 24-каратово злато поведе ЦСКА при първото гостуване след
Коментари Харесай

Каре идоли върнаха ЦСКА в Европа

Каре от 24-каратово злато поведе ЦСКА при първото посещение след завръщането в Европа. Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков и Пламен Марков още веднъж са в „ аления “ строй за дуела против „ Рига “ в четвъртък. „ Продължаваме напред “, безапелационни бяха четирима митове, донесли едни от най-славните победи в 70-годишната история на ЦСКА най-много с европейски триумфи.
Треньорът Нестор Ел Маестро сподели огромно почитание към тях и още с влизането на терминала на летището в София поздрави всеки един по настрана. Официално на работа в клуба само е спортният шеф Пламен Марков.
Гриша Ганчев, притежателят на ЦСКА, персонално води делегацията на ЦСКА. 30-градусова горещина посрещна тима в латвийската столица. Времето е нетипично за прибалтийската република и по тази причина дефинират температурите като „ рисково топли “.
ЦСКА завоюва първия мач с 1:0 и всички в тима са уверени – би трябвало да се играе за наложителен гол, който да предреши дуела. Националът Кирил Десподов е на линия. „ 1:0 е добър резултат, само че може да бъде и неприятен – сподели нападателят. – Фернандо Каранга е огромен футболист и ще ми липсва. Очакваме латвийците да играят затворено и с високи топки към нападателите. Така беше и в първия дуел в София. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР