Кърджалийският съд отмени постановлението на прокуратурата, с което беше отнета

...
Кърджалийският съд отмени постановлението на прокуратурата, с което беше отнета
Коментари Харесай

От последните минути: Одобриха неочакваната жалба на Местан и му върнаха шофьорската книжка

Кърджалийският съд анулира постановлението на прокуратурата, с което беше отнета шофьорската книжка на водача на ДОСТ Лютви Местан, обвинен за причиняването на злополука, при която почина дете, съобщи bTV.

Както е известно, че по-рано днес  той насочи непредвидена тъжба до прокуратурата .

Магистратите анулираха постановлението на прокурор при Окръжна прокуратура – Кърджали, с което е отнето краткотрайно удостоверение за ръководство на МПС на политика.

Съдът е приел, че единствения претекст, с който се обосновава постановяването на ограничаващата мярка е, че се взема за да бъде осуетено осъществяването на друго закононарушение от обвинения. 

Според магистратите от събраните досега данни по случая с Лютви Местан не се открива разследваното действие да се отличава с по-висока от типичната за този тип закононарушения социална заплаха.

Освен това липсвала ясно осъществяването на какво друго закононарушение ще бъде осуетено с отнемането на свидетелството за правоуправление на политика. Определението на съда е дефинитивно.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ДИВАКА (преди 6 секунди) Рейтинг: 27803 | Одобрение: 6578 ХА ХА ХА..ЕХ ДОГАНЕ..ПРИЯТЕЛ,А  БАЙ МУСТАНГ..?    Изплезване  Усмивка  Ухилен Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР