Кърджалиец се направи на дрифтаджия пред очите на полицаи, а

...
Кърджалиец се направи на дрифтаджия пред очите на полицаи, а
Коментари Харесай

Кърджалиец с американска кола въртя гуми пред ченгетата, а после...

Кърджалиец се направи на дрифтаджия пред очите на служители на реда, а след това „ изрева “ в съда поради санкция в размер на 3000 лв., след това 24rodopi.com.

Мъжът бил зад кормилото на „ Додж Челенджър “. Изчаквал на светофарната уредба на кръстовището сред ул. “Булаир “ и бул. “България “ в централната част на Кърджали. Зад него била полицейска патрулка.

На зелена светлина лидерът на американския автомобил потеглил с въртежи на гуми, внезапно завивал с кормилото, при което задната част на транспортното средство се движела с амплитуди наляво и надясно.

Служителите в патрулката незабавно пуснали светлинен и звуков сигнал и спрели лидера. Оказало се, че автомобилът няма „ Гражданска отговорност “, нито аптечка, пожарогасител, триъгълник, жилетка.

„ Стойките “ на лидера му донесоха акт от 3000 лв., както и лишаване на шофьорската брошура за 12 месеца.

„ Наказва се с отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство за период 12 месеца и санкция 3000 лева лидер, който провежда или взе участие в нерегламентирани надпревари по пътищата, отворени за публично прилагане, или ги употребява за други цели, с изключение на в сходство с тяхното предопределение за транспорт на хора и товари “, пък гласи наредбата от Закона за придвижване по пътищата, по която кърджалиецът бе санкциониран.

Водачът апелира наказването, което обаче бе доказано от съда в Кърджали.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР