Кърджали. Започва основният ремонт на ул. 8 март“ в кв.

...
Кърджали. Започва основният ремонт на ул. 8 март“ в кв.
Коментари Харесай

Никола Чанев, областен управител на Кърджали: Започва основният ремонт на ул. „8 март“ в града, която е част от републиканската пътна мрежа

Кърджали. Започва главният ремонт на ул. „ 8 март “ в кв. „ Веселчане “, която е част от републиканската пътна мрежа. Това сподели на брифинг регионалният шеф на Кърджали Никола Чанев, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус “ . На формалната гала участваха началникът на Областно пътното ръководство - Кърджали и компаниите реализатори. Дължината на сектора е 2.10 км от табелката на града, след която стартира пътят за град Ардино, до светофарите на кръстовището с бул. „ Беломорски “, откъдето се насочва другият републикански път в посока към Момчилград и Маказа. „ Цялостната рехабилитация ще стартира с местни поправки, с цел да се употребява остарялата настилка за основа. Ще имаме едно чисто ново платно. Около 700 000 лв. е цената на ремонта, който би трябвало да бъде осъществен до края на месец май. След това би трябвало да бъдат оправени и тротоарите, което е в прерогативите на Община Кърджали. За да не се утежнява трафикът през летните месеци, ремонтът стартира в този момент. Между КАТ и Резбарци ще се наложи затваряне на пътя, само че оптимално бързо ще се работи, с цел да се завърши до два месеца “, сподели още Никола Чанев.
Части от улицата бяха ремонтирани още през 2018 година, а в този момент ще бъде осъществена цялостна реорганизация на сектора.
Дарина ДЕЕНИЧИНА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР