Кърджали. Към момента в град Кърджали не вали. Това каза

...
Кърджали. Към момента в град Кърджали не вали. Това каза
Коментари Харесай

Николай Чанев, областен управител на Кърджали: По информация на Община Кирково количествата валежи са били над 200 л/кв.м

Кърджали. Към момента в град Кърджали не вали. Това сподели за Агенция „ Фокус ” регионалният шеф на Кърджали Николай Чанев по отношение на траялите превалявания от няколко дни, поради които доста са се повишили равнищата на реките и язовирите. Метеорологичната конюнктура е създавала проблеми и за електроподаването. „ Очаквам в 09.00 часа информация за това, по какъв начин е минала нощта на територията на региона. Не знам, дали е дефинитивно спряло да вали в Кирково, където по информация на общината количествата превалявания са били над 200 л/кв.м, само че няма съществени провали или заплаха за хората ”, изясни Чанев. По думите му от 00.00 до 23.59 часа през вчерашния ден са били подадени 14 сигнала до екипите на пожарната.
Проблеми с електрозахранването е имало през вчерашния ден след обяд в единственото село в община Кирково, където е бил обезпечен елемент за обезпечаване на ток.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР