Кърджали. Екипът на Централния лъч на ДПС присъства на предизборна

...
Кърджали. Екипът на Централния лъч на ДПС присъства на предизборна
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ от кърджалийското село Енчец: Заедността няма алтернатива

Кърджали. Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи участва на предизборна среща с жителите на село Енчец, община Кърджали. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи . Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ уточни област Враца за образец за реализирани положителни резултати на последните избори за Екологичен потенциал като нетрадиционен регион на Движение за права и свободи. „ В общините Борован и Хайредин Движение за права и свободи ръководи от 2 мандата, а в този момент ще ръководи и трети. В тези две общини не живее нито един турчин “, добави той.
Председателят на Движение за права и свободи сподели, че моделът на заедността дава своя артикул. Днес имаме няколко общини, където не живеят мюсюлмани, само че локалната власт е на Движение за права и свободи. „ Тази година жребия ни задължи общините на Движение за права и свободи да не са по-малко от 55, акцентира Карадайъ “, уточни той.
„ В България етническите българи и християни знаят, че философията и политиката на заедността на Движение за права и свободи нямат опция в нашата Родина “, сподели още ръководителят на Движение за права и свободи. Затова желаят техните общини да се ръководят от знаещи, можещи, образовани и виновни хора с политиката на Движение за права и свободи “, добави той.
Зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев сподели, че с изключение на ръководителя на Движение за права и свободи няма по какъв начин да видите ръководителите на останалите систематични партии да дойдат в Енчец. „ ГЕРБ ще вземе 300 000 гласа от София и 100 000 от Пловдив, Варна и Бургас. И по-късно като разпределят бюджета, познайте къде ще отидат парите от вашите налози, добави той. Останалите партии нямат интерес към дребните обитаеми места и общини. Движение за права и свободи е партията, която събира вашите гласове и поддръжка от дребните села, махалите, дребните и междинните общини “, разгласи Цонев.
„ Не позволявайте нито един наш глас да отиде в друга партия, а единствено за Движение за права и свободи, единствено за вас и вашето бъдеще “, заключи Йордан Цонев.
На предизборната среща участваха още зам.-председателят на Движение за права и свободи и кмет на Община Кърджали инж. Хасан Азис, евродепутатът Атидже Алиева-Вели, членът на ЦОБ Ердинч Хайрула и народните представители Адлен Шевкед и Ерол Мехмед.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР