Кардиналният зодиакален знак Везни е въздушен знак, който поставя голям

...
Кардиналният зодиакален знак Везни е въздушен знак, който поставя голям
Коментари Харесай

Неща за зодия Везни, които може би не знаете

Кардиналният зодиакален знак Везни е въздушен знак, който слага огромен акцент върху интимните връзки, както общуването и шерването на истории с другите. Планетата, която ръководи този знак, е Венера, а това ще укрепи чувството за хубост, изкуство, естетиката и хармонията в този знак.

Тези дълбоки, прочувствени души имат външна световна връзка с всичко, което съставлява изкуство и независимост на изложение. Те са мощно чувствителни, съпричастни и могат да се обичат елементарно.

Силни страни: деликатни, наблюдателни и общителни;

Слаби страни: подозрителни и нерешителни; непостоянни, бъбриви.

Съвет: Те би трябвало да търсят наслада в дребните неща в живота

Дати: сред 23 септември и 22 октомври.

Децата на Везните имат постоянно обективен темперамент и могат бързо да намерят излаз във всяка обстановка.
Добре възпитани, благи, нежни, обективни -Везните са тук, с цел да внесат баланс и наслада в живота на хората.

Кардиналната мощ в този зодиакален знак трансформира хората в бранители на салдото и справедливостта, само че не можем да кажем, че са практични хора. Много се двоумят педи да вземат решение, тъй като за тях е значимо да огледат всички страни на обстановката и тогава да подхващат най-правилната стъпка.



Представителите на този знак обичат да дават препоръки и да оказват помощ посредством думите си на хората към тях. Тяхната помощ се показва доста повече посредством диалози, в сравнение с посредством дейности. Най-силната страната на Везните е способността им да се социализират бързо и да споделят.

Макар да имат дух на разпоредителност, от време на време им липсва устойчивост да продължат своите проекти. В тези случаи би било добре да си сътрудничат с някой от неподвижните знаци, защото са известни с това, че в никакъв случай не стопират, до момента в който не съумеят.

Всъщност една от аргументите Везните да се борят толкоз мощно за тъждество и баланс е поради прочувствените разтърсвания и стрес, които изпитват в себе си. Не е изключение, че Везните постоянно изпитват разнообразни и крайни усеща.

Представителите на този знак или асцендент Везни могат добре да станат специалисти в региона на изкуството, хубостта, логика на психиката. Добри съветници, консултанти и адвокати.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР