Карди Нова твКъщата за гости в Мезек на Милко Калайджиев

...
Карди Нова твКъщата за гости в Мезек на Милко Калайджиев
Коментари Харесай

На проверка в къщата за гости на Милко Калайджиев! Певецът: От това богаташ няма как да станеш

Карди Нова тв

Къщата за посетители в Мезек на Милко Калайджиев е издигната преди 4 години. " В началото посетителите не правеха връзка, че тази къща е моя, само че след това почнаха да питат дали няма да дойда, да ме видят. Гостите на къщата имат опция да вървят в близкия язовир и да си ловят риба без да заплащат никакви такси. Понякога пристигам тук при гостите да си свърша някоя работат и те се снимат с мен ", споделя в ефира на Нова тв Милко Калайджиев.

Имам книга за посетители, където записваме посетителите и полицията непрекъснато я ревизира. Не съм броил какъв брой хора са минали. Най-много гости има през почивните дни, само че не можеш да станеш паралия от това начинание. По-често фирмите си наемат цялата къща, с цел да си създадат ваучър, по-рядко се наемат обособени стаи, уточни Калайджиев.



По прогмата 304 000 лв. взех за къщата и още 120 000 лв. съм вложил от джоба си. 2009 година взех на концесия язовира, защото имам земи в Мезек и ми дадоха съвет да се записвам като аграрни производител. Така се случиха нещата. Имам познати, които се занимават с тези неща и ми споделиха, че съществуват такива стратегии и взех решение да опитам. Първият път не бях утвърден, само че вторият път ме утвърдиха. Започнах с огромен заем, беше огромно бягане до София и назад. Почнахме да стоим през март и септември бяхме подготвени с къщата, описа артистът.

Моята къща за посетители работи като такава още от първия ден. Хората го знаят. Затова това говорене сега е губене на времето на хората, уточни той.

Никога няма да пребивавам в тази къща, имам си къща в Свиленград, безапелационен е Калайджиев. 

До момента два пъти съм проверяван, надали не броят керемидите, описа той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР