Карди Би и съпругът ѝ Offset посрещнаха на бял свят

...
Карди Би и съпругът ѝ Offset посрещнаха на бял свят
Коментари Харесай

Карди Би роди момиченце

Карди Би и брачният партньор ѝ Offset посрещнаха на бял свят момиченце.

Карди разгласи новината в Инстаграм, публикувайки името на дъщеричката си… Което е Kulture Kiari Cephus, другояче казано – Култура.

Подобно на Клои Кардашиян, и Карди мина през трагична бременност. Докато чакаше бебето да се появи, избухна скандал с Оffset, който изневерил на рап звездата и даже си направил секс клипче с друга жена. Карди обаче му елементарни и двамата даже скрито са сключили брак в извънредно стеснен кръг.

Бременната Карди не е имала нито рокля, нито посетители, а очевидец на събитието е била единствено нейна братовчедка.

“Връзката ни беше толкоз нова, късахме и се събирахме и имахме към момента да учим толкоз неща”, споделя певицата. “Но се обичахме толкоз доста и осъзнахме, че не желаеме да бъдем един без различен. И една заран през септември просто се събудихме и си казахме – хайде да се оженим”, разкри тя в последния месец от бременността си.

“Обичам брачна половинка си безпределно и правя оценка това, че искаше аз да изживея специфичния миг, в който падна на колене и ми подари пръстен, и го направи поради мен”, продължава тя.

Рапърът Offset и предложи обществено по време на концерт предишния октомври.

Очакваното тази година бебе е първо дете за 25-годишната Карди, по тази причина пък годеникът ѝ Offset (26) към този момент има три деца от предходни връзки. По всичко наподобява, че са съумели да загърбят неговата невярност, за която певицата споделя в песента си Be Careful.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР