Каратеката на ГЕРБ Маноил Минчев Манев – Кухия вероятно има

...
Каратеката на ГЕРБ Маноил Минчев Манев – Кухия вероятно има
Коментари Харесай

4-и километър в Narod.bg: Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев – Кухия седял на един чин с Путин

„ Каратеката ” на ГЕРБ Маноил Минчев Манев – Кухия евентуално има потребност от психиатрична помощ, сигнализира източник на Narod.bg от родната Стара Загора. В пика на войната сред Русия и Украйна гербаджията-милиционер се хвалел наляво и надясно, че „ до момента в който учех в Русия седях на един чин с Владимир Владимирович Путин ”, смее се с глас информаторът на Narod.bg.

Според формалната му визитка, обаче, Кухия не е учил в Русия – приключил е спортно учебно заведение с профил „ щанги ”, след това Академията на Министерство на вътрешните работи. До 2005 година е работил като служител на реда, уволняват го, след това основава Колеж по защита и сигурност с помощ от ГЕРБ.

В последния 47-и парламент старозагорският гербопитек е член на Група за другарство България – Русия, това е едната му „ връзка с Путин ”.

Реклама

Другата той самичък споделя в изявление преди пет години, през 2017-а, когато се хвали, че щерка му Магдалена, тогава на 23 години, учи туризъм в един от най-големите университети в Москва.

„ Беше призната в УНСС, само че след една година сподели, че не й харесва там. Беше направила разбор, че най-сериозните туристически потоци в света са от Русия. Затова реши, че най-добре е да се учи туризъм там, при тези, които фактически са завладяли целия свят като туристи. В Москва е към този момент трета година ”, горделив е гербопитекът.

В Стара Загора се знае, че при започване на новото хилядолетие тогавашният шеф на ОД Министерство на вътрешните работи ген. Тончо Михайлов уволнява дисциплинарно старшина Маноил Манев, тъй като спускал чадър над мургави комарджии с играта „ Тука има – тука нема ”.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР