Каращият проби в Созопол Радостин Нгуен, който прати в кома

...
Каращият проби в Созопол Радостин Нгуен, който прати в кома
Коментари Харесай

Роден футболист преби 18-годишен ученик пред бургаска дискотека, прати го в кома

Каращият проби в Созопол Радостин Нгуен, който прати в кома 18-годишния бургазлия Илия Стоянов, е опитал да избяга от полицията след случая, само че след няколко часа среднощно циркулиране в Бургас се е върнал и самичък се е предал в Първо РУП в Бургас, настояват сътрудниците от " Флагман ".

" Не знам защо го направих ", повтарял непрекъснато Радостин Нгуен, който до преди известно време играеше за Локомотив (София), Той обяснил, че бил с компания в бургаска дискотека. Момчета от прилежаща маса обаче го изнервили и той излязъл гневен на открито, по-късно насочил експанзията си към първия срещнат.

В случая това бил 18-годишният Илия, възпитаник от ТОХ-а, който таман си тръгвал. Бургазлията е атакуван в тил, а Радостин почнал да го постанова с ритници и юмруци. Действието се разиграва пред дискотеката и лишава към 60 секунди на защитата, с цел да излезе.

Виждайки гардовете, Радостин хуква в незнайна посока. В това време е извикана кола за спешна помощ, а потърпевшият Илия е откаран в УМБАЛ Бургас, където му е осъществена незабавна интервенция.

Няколко часа по-късно Радостин Нгуен самичък се предава в Първо РУП. Това е една от аргументите да бъдат прекъснати пробите му във втородивизионния Созопол, където Нгуен тренира една седмица, взема присъединяване в надзорен мач и се разписва.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а Нгуен се е прибрал в София.

 Созопол се похвали с шест прехвърлянето
Созопол се похвали с шест прехвърлянето

На проби е състезател, стигнал до Манчестър Сити
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР