Карантинният режим, в момента в сила в 19 региона на

...
Карантинният режим, в момента в сила в 19 региона на
Коментари Харесай

Национални ограничителни мерки въвежда Франция

Карантинният режим, сега в действие в 19 района на, ще бъде уголемен от 3 април във всички райони на страната. Това се постанова поради влошеното санитарно състояние, заяви френският президент Еманюел Макрон в телевизионно послание към нацията, съобщи БГНЕС.
" Правилата, които преди този момент бяха въведени в 19 департамента на страната, ще бъдат разширени на цялата територия на Франция в събота вечерта ", сподели той. Според Макрон, те ще работят през идващите четири седмици.
 Льо Пен критикура Макрон и Европейски Съюз за прекомерно бавната имунизация Льо Пен критикура Макрон и Европейски Съюз за прекомерно бавната имунизация
Марин льо Пен подлага на критика " пагубните " старания на Европейски Съюз за имунизация против Covid. Според нея бавната имунизация ще бъде решителен фактор...
Президентът съобщи, че френските управляващи ще засилят контрола върху публичния ред, с цел да предотвратят противозаконни всеобщи събирания по време на интервала на ограничавания в битката с разпространяването на инфекцията. " Няма да позволим на хората да унищожават общи достижения. Ще бъдат засилени контролът и глобите, с цел да се лимитират противозаконните събирания и потреблението на алкохол ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР