Карантината не е приятна за никого, но както се казва

...
Карантината не е приятна за никого, но както се казва
Коментари Харесай

Как различните зодии прекарват карантината

Карантината не е приятна за никого, само че както се споделя – „ належащо зло ”. Е, не ни остава нищо друго, с изключение на да се позабавляваме за наша сметка и с огромна доза възприятие за самоирония. Ето по какъв начин другите  уплътняват времето си.
Овен
Вече е прочел всички вероятни книги по два пъти, до момента в който прави съвсем религиозно коремни преси, ремонтирал е целия апартамент и търси нови клипчета с извършения в нета.
Телец
Прелиства следващото онлайн меню в опит да откри някоя екзотична гозба, която още не е опитвал. Е, в последна сметка може да напазарува онлайн, с цел да завърти някоя вкусна манджа.

Близнаци
Вече е изгледал всички филми за международни конспирации в нета, разконспирирал е всички тайни теории и към този момент написа нови контра-теории, с които ще всее ужас в научните среди, които в последна сметка нищо не схващат.
Рак
На него си му е добре - гушка си домашните любимци (дори си е купил още няколко), гледа готварските канали и понякога пуска по две сълзи, ей по този начин, за положителното остаряло време.
Лъв
Страда неописуемо, че пропуща цялата си натоварена стратегия от купони, празненства, пътувания в чужбина и срещи с непознати бъдещи фенове. Също по този начин, скрито живее в смут, че до края на карантината новите тоалети ще са излезли от мода и няма да му стават.
Дева
Вече е „ излизала ” така и така безупречно чистия си дом с четка за зъби и съчка за уши, а в този момент гледа да си закупи най-новата парочистачка, с 99,9% гаранция за ликвидиране на микроби.
Везни
Те са си все по този начин добре баланисирани и оптимистични. Животът е прелестен, времето пред тях, тъй че за какво да не пренаредят дрешниците? Или пък да сложат още малко коледна декорация? А може и да се захванат с бродиране, кой знае…
 КЪСМЕТЧЕ за 3 декември съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 3 декември съгласно зодията
Овен Нова обич, която ще ви накара да забравите за всичко неприятно и всички минали връзки. Телец Животът е като огледало. Ако му се усм...
Скорпион
След като е изслушал всичките си другари от другите  по телефона и им е оказал незабавна онлайн психиатрична помощ, умерено се връща към фантазиите си, че е останал самичък на света, улиците са пусти и празни, а природата се възвръща от нанесените вреди.
Стрелец
Той е тотално откачил! Не може да стои затворен, към този момент върви по стените, мазетата, таваните, хвърля боклука по 4 пъти дневно и е развил тежка клаустрофобия.
Козирог
 Тези 4 зодии ще се сгодят през декември Тези 4 зодии ще се сгодят през декември
Макар февруари да си е спечелил славата на най-романтичния месец, декември не му отстъпва по нищо. Празници, декорация, светлинки, споделе...
Преизчислява показателите на китайската борса и открива статистическа неточност, позволена поради неверно написана запетая. Изпада в рецесия, скубе коси и трескаво звъни на борсовия си сътрудник да промени залозите му.
Водолей
Чете предварителния обзор на най-новата контра-конспиративна доктрина на Близнаците, написа унищожителна критика, в която му показва обикновени неточности. Ядосва се по средата на рецензията, захваща се да напише своя контра-конспиративна доктрина, само че по средата на разсъжденията си се разсейва в игра с сбирката си от влакчета.
Риби
Те са в непрекъснат алкохолен делириум още от март месец, като са си измислили игра - всякога, когато по малкия екран кажат " Ковид " да отпиват глътка от домашното вино на съседа от петия етаж.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР