Карантината има и хубава страна. Тя е най-подходящото време да

...
Карантината има и хубава страна. Тя е най-подходящото време да
Коментари Харесай

Меган планира рожденият ден на Арчи - slava.bg

Карантината има и хубава страна. Тя е най-подходящото време да се създадат бъдещи проекти. Именно по този начин реши да направи и Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс се е замислила съществено по какъв начин тя и принц Хари ще отбележат първия рожден ден на дребния Арчи, който се роди на 6 май 2019 година

Маркъл има вяра, че пандемията скоро ще завърши и не губи вяра, че ще може да прелети с Арчи на посетители на неговата прабаба, кралица Елизабет Втора във Англия.

Според „ US Weekly “, херцогинята има намерение да означи първия рожден ден на сина си с кралските му родственици. Очаква се това да стане при започване на май, като празникът може да бъде като пикник в Шотландското имение на кралица Елизабет Втора.

Източник подчертал пред изданието, че Меган и Хари са разискали тази опция с кралицата и несъмнено, че тя се развълнувала от такова предложение.
„ Арчи обожава да е измежду природата – и за него сходен празник би бил съвършен “, добавил източникът пред „ US Weekly “.

Но херцозите на Съсекс са решили да му провеждат още един празник. Те възнамеряват да отбележат деня на Арчи още един път в компанията на другари и родственици от Северна Америка. В това число влиза и майката на Меган – Дория. Разбира се тези проекти ще се осъществят, единствено в случай че утихне пандемията от ковид.

В разгара ѝ стана ясно, че Меган е напуснала дома си във Ванкувър и е отпътувала за Лос Анджелис.
Те получиха и известие от Доналд Тръмп, който се обърна към тях в Twitter като съобщи, че страната не счита да се грижи финансово за тяхната сигурност.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР