Карането на колело е една от приятните физически активности. Особено

...
Карането на колело е една от приятните физически активности. Особено
Коментари Харесай

Да обиколиш Земята на колело тандем

Карането на колело е една от приятните физически интензивности. Особено когато е в компания и на колело тандем - даже още повече. Но тази двойка несъмнено не приема колоезденето просто като спорт.
 Колин Ънсуърт, Сейди Тан, Free Wilders, двойката голи велосипедисти и случая, при който са били нападнати
Голите велосипедисти, станали обект на нахлуване

Когато идеята ти е благотворителна, само че останеш неразбираем

Лора Маси-Пю и Стиви Маси от Дерби, Англия вършат впечатляващото достижение да изминат цели 28 968 км (колкото почти е обиколката на Земята) на колело тандем. И то единствено за 180 дни, което може и да ги трансформира в най-бързите колоездачи в света, минали това разстояние на колело тандем. Очаква се достижението им първо да бъде публично тествано от Рекордите на Гинес.

Според организацията върхът, който сега държат две дами, минали обиколката на колело тандем, е 263 дни, до момента в който този на двама мъже е 281 дни. Няма обаче записана информация за мъж и жена, създали обиколка на Земята.

Британската двойка се впуска в приключението на 5 юни и го приключва на едно знаменателно място - Бранденбургската врата в Берлин.

Лора Маси-Пю и Стиви Маси описват, че пътешествието им не е минало без непредвидени провокации. Самите те признават, че в разнообразни точки по пътя са изоставали от графика си поради боледуване в Индия, проблеми с визите в Джорджия и случай в Малайзия, при който ги е блъснал мотопед.
 Брендън Уилям и опитът на инфлуенсъра да генерира електричество посредством каране на колело
Да създаваш електричесто посредством въртене на педали

Брендън Уилям към този момент прави оценка доста повече лесния достъп до...

Двойката обаче съумява да навакса изоставането си в Канада, където са били по-бързи, с цел да избегнат предстоящ мощен снеговалеж. Получава им се на косъм. " Ние напряко замръзвахме, финиширайки във виелицата ", споделят Лора Маси-Пю и Стиви Маси пред BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР