Карън СтронгСлед като се представи достойно в САЩ, екшън трилърът

...
Карън СтронгСлед като се представи достойно в САЩ, екшън трилърът
Коментари Харесай

Дензъл раздава шамари и куршуми

 Карън Стронг Карън Стронг
След като се показа почтено в Съединени американски щати, екшън трилърът “Закрилникът 2 ” нахлува и в българските салони. С тази роля огромният Дензъл Уошингтън се завръща в познати води. Носителят на две награди “Оскар ” още веднъж влиза в ролята на Робърт МакКол – някогашен член на американските специфични служби, който взема решение да инсценира личната си гибел и стартира спокоен живот в Бостън. Както постоянно се случва в тези филми обаче, спокойствието не трае дълго и героят е замесен в обстановки с рисково принуждение, като аргументите за МакКол са, в случай че някой слаб и пренебрегнат има потребност от помощ – тогава той се трансформира в Закрилника. В този случай остарялата му другарка Сюзан е убита и МакКол поема по пътя на кървавото възмездие.

Режисьор на “Закрилникът 2 ” ( ”The Equalizer 2 ”) е Антоан Фукуа ( ”Тренировъчен ден ”, “Крал Артур ”, “Закрилникът ”, “Великолепната седморка ”), който не се отхвърля от екшън киното, макар по-скоро отрицателните рецензии за последните му опити. В последна сметка публиката утвърждава продуктите, изключително в случай че са в композиция с играта на Уошингтън. Той е и главната причина филмът да направи солидни доходи в Съединени американски щати. Глобално, продажбите от билети към този момент са за над 100 милиона $.

Сценарият е подписан от Ричард Уенк ( ”Джак Ричър: Не се връщай ”, “Великолепната седморка ”).

Освен Дензъл Уошингтън и Каролин Дей, актьорският състав включва имена като Мелиса Лио, Бил Пулман, Педро Паскал, Сакина Джафри, Джонатън Скарф, Орсън Бийн, Абигейл Марлоу и други.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР