Карън Хейс, главната изпълнителна директорка на козметичната марка S'eau Prima,

...
Карън Хейс, главната изпълнителна директорка на козметичната марка S'eau Prima,
Коментари Харесай

Шест начина за запазване на младостта и блясъка на лицето

Карън Хейс, основната изпълнителна директорка на козметичната марка S'eau Prima, предложи шест съвета за грижа за кожата, които ще ви оказват помощ да запазите кожата си млада и сияйна. Те са оповестени от The Sun.
На първо място, специалистът предлага непрекъснатото потребление на хлорна вода като локално лекуване на кожата. Според нея това средство форсира заздравяването на рани, понижава отока, облекчава възпалението и оказва помощ за попречване на акне. „ С помощта на това средство хормоналното ми акне стана по-малко “, сподели Хейс.
Според изданието второто предписание на специалистката е всекидневно да почиства кожата на лицето. „ Качественото измиване не значи единствено да се отървете от грима. То също по този начин оказва помощ да се предотврати образуването на свободни радикали, които могат да състарят кожата, като унищожават естествения колаген “, изясни тя.
Освен това Хейс прикани читателите да употребяват овлажнител за лице, както и слънцезащитен крем. „ Сега рискът от увреждане от слънцето се усилва и това има последици освен за здравето на кожата, само че и за вашата хубост като цяло “, сподели източникът.
Експертката също по този начин посъветва прибавянето на антиоксиданти към серум или крем многоетапна грижа в всекидневието си.
Хейс счита, че този развой не лишава толкоз време, колкото наподобява. „ Измийте лицето си, пръснете спрей, нанесете хидратиращ серум, околоочен крем, еликсир за устни и завършете със слънцезащитен препарат “, заключи тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР