Каралайн Дик беше безкрайно щастлива, че успя да загуби бързо

...
Каралайн Дик беше безкрайно щастлива, че успя да загуби бързо
Коментари Харесай

Каралайн се зарадва, че върна килограмите си веднага след раждането, но после научи най-страшната вест!

Каралайн Дик беше безпределно щастлива, че съумя да загуби бързо килограми скоро след раждането си. Нейната наслада обаче не траела дълго. Няколко месеца откакто родила детето си доктори я диагностицираха с напреднал рак на червата, написа изданието Mirror. Бременността на Каралайн протекла обикновено, като се изключи обстоятелството, че тя не наддавала доста, дори противоположното, ставала все по слаба с всеки минал ден.Непосредствено след раждането тя даже съумяла много бързо да възвърне първичните си килограми. Калориите обаче траяли да се топят, а дамата се чувствала все по-уморена с всеки минал ден.

Няколко седмици след раждането госпожа Дик отишла на обзор при доктор. Тогава била диагностицирана с анемия и й били предписани медикаменти, богати на желязо. Въпреки това тя не усетила усъвършенстване в положението си, дори противоположното. След време дамата забелязала, че има кръв в изпражненията си и след няколко месеца тя още веднъж се отправила към болничното заведение за обзор. Каралайн била подложена на голям брой обстойни проучвания, които открили, че има рак на дебелото черво и то в четвърти стадии. Това значело, че той към този момент е засегнал някои от прилежащите органи.

„ Често да си призная, още през цялото време знаех, че става въпрос за нещо съществено. Все се надявах обаче да се окаже просто някакво инфектиране. Ракът на червата ми наподобява заболяване на възрастни хора, а не нещо за мен “, признава Каралайн.


Жената претърпяла серия от интервенции и няколко курса химиотерапии. След известно време страшното заболяване отслабнало, само че едвам след година още веднъж се завърнало и блъснало влагалището на дамата. Лекарите решило мигновено да отстранят няколко органа, само че това не дало резултатът, който очаквали. Ракът се бил популяризирал прекомерно бързо из цялото тяло на Каралайн.

„ Казаха ми, че ми остават единствено няколко години и всичко, което могат да ми предложат е палиативна химиотерапия “, споделя Каралайн.
В момента тя има идея – желае да увеличи информираността измежду младите за рака на червата, с цел да има все по-малко хора, които да изпаднат в нейното състояние. Каралайн се надява, че ще помогне на хората да разпознаят заболяването още в ранния й е тап и по този начин ще успее да избави човешки животи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР