Каракачанов стана вицепремиер благодарение на моите усилия. Факт ли е

...
Каракачанов стана вицепремиер благодарение на моите усилия. Факт ли е
Коментари Харесай

Сидеров продължава да размазва партньора си Джамбазки! Освен гей бил и негов епигон

Каракачанов стана вицепремиер с помощта на моите старания. Факт ли е - факт е. Това споделих аз пред Българска национална телевизия. Може да се спори по това дали персонално аз и по кой метод съм го издигнал, само че не можеш да кажеш, че това, което настоявам, е неприемливо. Още през цялото време ми понижиха микрофона, това беше механически потвърдено. Второ - не ми дадоха даже 7 секунди да приказвам независимо. Върху мен говореха Юлиян Ангелов и водещата Чешмеджиева. Това съобщи пред ТВ "Европа " водачът на "Атака " Волен Сидеров във връзка абсурда, избухнал след неговото присъединяване в предизборното студио на "Референдум ".

"Искам да попитам - редно ли е генералният шеф на Българска национална телевизия да каже по-късно предаване: "Кракът на Сидеров няма да стъпи в Българска национална телевизия "?! ", попита Сидеров.

Той разяснява и думите на евродепутата Андел Джамбазки, който предложи оттук насетне участниците в предизборните студиа да се подлагат на тест за опиати: "Господин Джамбазки е мой епигон, имитатор. Аз имам хиляди участия като публицист, изявленията, мнения. Какво може да каже за това Джамбазки?! ".

"ВМРО разрушиха "Обединени патриоти ", предадоха "Атака ", мислейки, че ще я занулят, а Вътрешна македонска революционна организация ще играе тяхната роля. Извинявайте, само че е доста рано "предизвестието за моята гибел ". Предадоха ме хора, които с помощта на мен са в политиката ", означи още Сидеров.

"Искам да кажа нещо доста значимо на тези, които имат вяра, че Мая Манолова ще смени модела. Тя се води претендент на "лявото пространство " - виждам, че флиртува с всички вероятни пространства. Но значимото е хората да отсеят сеното от плявата. Нека не заблуждава хората, че желае промяна на модела. Смяна на модела желаеме ние и ще го създадем ", съобщи още водачът на "Атака " и претендент за кмет на столицата.

Според Сидеров "целта на политиката е да улесняваш живота на хората, а не да ги тормозиш ". Той посочи, че в случай че стане кмет на София, ще забрани гей парадите като уточни, че не е срещу ничия полова ориентировка, само че сходни прояви би трябвало да се организират надалеч от центъра на града.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР