Каракачанов и Симеонов забиха нож в гърба на Сидеров! Както

...
Каракачанов и Симеонов забиха нож в гърба на Сидеров! Както
Коментари Харесай

Каракачанов и Симеонов забиха нож в гърба на Сидеров!

Каракачанов и Симеонов забиха нож в гърба на Сидеров! Както бе оповестено авансово, още във вторник трябваше да се организира съдружен съвет за решаването на въпроса дали съдружните партии ще се явяват дружно на евроизборите през месец май. Каракачанов обаче отсрочи съвета в последния миг за сряда с претекстът, че трябвало да взе участие в две комисии.

Оказва се обаче, че в това време Каракачанов и Симеонов са се договаряли зад тила по какъв начин да му лишават председателството на парламентарната група, което бъде поето от Симеонов. Каракачанов и Симеонов са се договорили и, че ще вземат участие без Атака на европейските избори, само че ще продължат да заблуждават своя съдружен сътрудник, с цел да не може Волен да влезе в коалиция с други политически обединения и да бъде подложен пред приключен факт, а гласовете на партия Атака да обслужат ползите на Джамбазки, за който Каракачанов и Симеонов са се разбрали да бъде лидер на листата.

Вероятно Волен Сидеров е схванал за мръснишката игра на Каракачанов и Симеонов и е отказал да взе участие във фарса който са му били подготвили. Ясно е обаче, че и Каракачанов и Симеонов се опасяват доста от едно бъдещо обединяване на същинските консервативни сили, които печелят през последните месеци от ден на ден поддръжка от българските гласоподаватели.

На процедура един нов Обединен косервативен блок сага завършек на всевъзможни политически мераци за Каракачанов, Джамбазки и Симеонов. Именно тези страхове карат водачите на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ да протакат и да не афишират обществено към този момент взетото решени, което съставлява цялостно унизяване на Волен Сидеров. Припомняме, че Волен Сидеров направи най-големите взаимни отстъпки с цел да я има обединението "Обединени патриоти ", Волен даже жертва депутатски места за свои потвърдено правилни хора и остана единствено със седем депутата в 44-то Народно заседание. Жаждата за власт обаче на неговите съдружни сътрудници е ненаситна и както се вижда мъчно може да бъде обуздана!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР