Кара Делевин е от жените, които не се притесняват да

...
Кара Делевин е от жените, които не се притесняват да
Коментари Харесай

Перфектното дупе на Кара Делевин

Кара Делевин е от дамите, които не се тормозят да приказват намерено по всички тематики. Сексът също не прави изключение.
 Хари Стайлс, Дуа Липа, Кара Делевин, Heat - най-богатите звезди от Острова под 30 години
Най-богатите звезди под 30 от Острова

Кой влиза в топ 10

Именно към половите прекарвания и разнообразни светове, които те могат да отключат, беше ориентирана документалната поредност Planet Sex. В четирите епизода през ноември 2022 година Делевин изследва необятните кътчета на човешката половост, като хвърли повече светлина върху въпроси, свързани с връзките, сексапила и известността на порното.

След Planet Sex Кара Делевин като че ли за известно време се беше поизгубила от медийното пространство. Последната ѝ фотография, която се появи в профила на модела в Instagram обаче накара всички още веднъж да заговорят за нея, както означават и от Daily Mail.

Кара Делевин употребява обществените мрежи, с цел да се похвали с почивката си в Мексико. Никой от почитателите ѝ обаче не обърна внимание на курорта, в който е отседнала, а единствено за забележителния метод, по който наподобява по бански. За благополучие на почитателите на модела, Кара избра да театралничи по доста изрязан бански, който не оставя доста на въображението, изключително що се отнася до добре завършеното ѝ дупе. 
 Кара Делевин, Planet Sex и филмов откъс на документалната поредност за секса
Кара Делевин разкрива тайните на секса

Трейлър на Planet Sex

" Хубава панорама ", написа Делевин по фотографията. " Дори прелестна, само че не приказвам за природата ", отбелязва един от почитателите ѝ в коментар. " Коя от двете ", пък закачливо написа различен. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР