Капманията на пръв ръчно плетен и тъкан билборд с логото

...
Капманията на пръв ръчно плетен и тъкан билборд с логото
Коментари Харесай

UM Белград и Кока-Кола във финала на престижния фестивал в Рим

Капманията на пръв ръчно плетен и тъкан билборд с логото на световноизвестната марка Кока-Кола влезе във финала на Festival of Media Global в Рим, в категория изобретателно потребление на медии.

За пръв път една компания от този регион влиза във финала на този влиятелен фестивал.

Съвместната акция на UM Белград и McCann Белград е отличен образец за това по какъв начин медиите могат да бъдат употребявани по един фактически новаторски и невероятен метод, като в същото време всичко е добре премислено и цялостно с креативност. Класическата форма на билборда е съчетана с ексцентрична форма на плетен т.е. тъкан билборд, което основава резултата на примес от традиция и иновативност. Кока-Кола, компанията чието лого е известно на всички места по света, с тази акция потвърждава че, един бранд е огромен единствено в случай че има способността да осъзнае верните културни и местни полезности.

„ Влизането във финала на толкоз фамозен фестивал е огромна горделивост и чест, както за екипа който взе участие в плана, по този начин и за цялата организация. Макар че, дружно с Кока-Кола към този момент няколко пъти сме взели участие и печелили награди на най-различни фестивали, в този момент за пръв път нашето творчество е видяно на международно равнище, и това е огромно наслаждение за всички нас. Когато творчеството и творчеството са приети на един толкоз фамозен фестивал, това е доказателство че положителната работа, посветеността и упоритостта нямат граници. Освен това, радваме се че по този метод способстваме за промоция на сръбската традиция. Този триумф споделяме с нашия клиент Кока-Кола и организацията McCann Белград. Работата в екип постоянно носи триумф.” Каза Дубравка Урошевич, районен акаунт шеф в организацията UM Белград.

Кампанията на ръчно плетен и тъкан билборд е осъществена в границите на обявата на живописния сериял Незабравими усети от Сърбия, разкриващ и съживяващ остарели, съвсем забравени предписания. С този сериял, Кока-Кола показва обичайни и съвременни версии на ястия, приспособени към актуалния, забързан метод на живот.

Фестивалът на всеобщи медии е измежду най-значителните събития в областта на медийната промишленост. На тазгодишния фестивал, който се организира в Рим, ще вземат участие фамозни представители и специалисти в региона на комункациите. Реномираното жури ще даде премия на акциите, които по новаторски метод са употребявали разнообразни медийни форми. Имената на спечелилите ще бъдат оповестени на финалната гала на 14 май, в Рим.

Всички планове, класирали се за финала можете да намерите тук.

Редактор: Ивайло Анев
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР