Капката на търпение на шеф Ангелов в Кухнята на Ада

...
Капката на търпение на шеф Ангелов в Кухнята на Ада
Коментари Харесай

Жега в ефир! Шеф Ангелов побесня в "Кухнята на Ада" - хвърля съдове по участниците, троши чинии!

Капката на самообладание на началник Ангелов в " Кухнята на Ада " през днешния ден преля. Той накара всички участници да смъкват униформите си. Този път това обаче не значеше номинация, а беше началото на една нова задача, целяща да покаже на участниците, че зависят един от различен. Отборите бяха разграничени на двойки, а рецептата на всеки се намираше на гърба му.


Всички тимове се изложиха много. Много от ястията не бяха приготвени както би трябвало, а това отчая основният готвач, сложил задачата. Единствените, които съумяха да изпълнят задачата бяха Дани Спартак и Божидар. Двамата завоюваха единствената точка в това предизвикателство.


Минути по-късно обаче Дани Спартак се издъни доста пред началник Ангелов по време на приготовленията на поръчките за вечеря. Фалстартът на сините вбеси готвачът, който стартира да хвърля и рита съдове с гозбите им.

Сред дамите ситуацията не беше доста по-различно. Огненокосата Мариела се движеше по ръба на бръсната и като по знамение тимът й съумя да издава ястия.

В синия тим драмите продължиха поради жалките опити на Дани Спартак, стигна се даже до чупене на чинии от шефа. Напрежението и в двете кухни продължи да пораства, макар че алените последователно започнаха да набират преднина. Отговорникът на дамите -Светлана, съумя да стегне екипа си и те започнаха стремително да издават ястия. Гостите на мъжете обаче оставаха гладни и нервни с часове.


След неточност Гичка бе изкарана на дъската за изпит, който обаче взе сполучливо. " Превърнахте ме в даскал - от готвач, станах учител ", откри шефъ т.

Победителят от сървиса бе женският тим, който в последна сметка съумя да нахрани всичките си посетители. Мъжете трябваше да избират двама номинирани, единият от които ще премери сили на следващия ден в двубой с Филип - участникът издънил се най-вече през вчерашния ден.

Дани Спартак и Иван поеха виновността за неприятния финален сървис. Първият пое по-голямата виновност и непринудено реши да отиде в борба за оставането си в шоуто " Кухнята на Ада ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР