Капка Тодорова, журналист, публикация във Facebook. Заглавието е на редакцията

...
Капка Тодорова, журналист, публикация във Facebook. Заглавието е на редакцията
Коментари Харесай

Капка Тодорова: Сега е последният прозорец да се задвижат важни з...

Капка Тодорова, публицист, обява във Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Добре, единствено аз ли помня повече от 10 минути? От 15 години Христо Иванов изяснява, че не може да се направи промяна без болшинство, което да я гласоподава, трябват три болшинства и най-важното е това в Конституционен съд. И че затова не може да не се сътрудничи с ГЕРБ. Е, може да се овържат с бомби и да се взривят я в Конституционен съд, а пред " Света Неделя ", нещо такова, с цел да се харесат повече. Но промени по легален метод няма по какъв начин да станат без кооперация с ГЕРБ в Конституционен съд.

Преди да влязат в по този начин наречената сглобка пък Политическа партия оповестиха, че са наясно, че това ще ги изгори и най-вероятно няма да бъдат определени повторно, тъй като ще би трябвало да сътрудничат с ГЕРБ и да търсят и други плаващи болшинства за конституционните промени, Шенген, еврозоната и проекта за възобновяване.

 

Целта е да реализират допустимо най-вече по тези точки с това, което гласоподавателят е пратил в Народното събрание като депутат. Та не е като да не са били открити и почтени какво следва и двете партии. Те ще работят с претендента на ГЕРБ в Конституционен съд, това е, тъй че нищо чудно, че са взели участие в поддръжката му.

 

Можеше да сбърчат нос и да си вземат парцалките, да отидем на нови избори, на които вие сте прекомерно възвишени да гласувате, с цел да забележим по какъв начин " Възраждане " напълно невъзвишено оглавява самата страна, а освен някаква комисия.

За цялостна замяна на фрагментите в другите управляващи се постанова повече от едни избори, драги гласоподаватели, не на последно място и време, с цел да изтекат всякакви мандати, па те като изтекат се постанова да сте пратили в Народното събрание някакви хора, които да повдигнат подобаващи кандидатури и други да ги изберат. На този стадий има това и може да се случи единствено това. Или разновидността с бомбите към кръста, нали.

Така че единственото, което ме учудва, е, че всички сте като родени тази заран. И по този начин всяка заран.

Само ще обърна внимание лекичко на това, което става сега отвън сакралната България. Лятото в Европарламента ще влезе вълна от крайнодесни. В Германия " Алтернатива за Германия " ще завоюва локалните избори в три източни провинции и това ще промени изцяло салдото в политиката, тъй че другарската поддръжка ще е по-трудна и на тия два фронта. А есента Тръмп ще завоюва изборите в Съединени американски щати, ще отдръпна поддръжката си за Украйна и ще стопира много от поддръжката в НАТО за Европа. Путин това и чака, балтийските страни са към този момент обезпокоени, а адмирали от НАТО и военният министър в Берлин предвиждат удар на Русия против членка от НАТО в идващите 5 до 20 години. В момента това е последният времеви прозорец, в който могат да се задвижат значими за България промени. След това " Зимата иде ", благи другари, и в случай че пропуснем прозореца, може би разновидността с вързаните към кръста бомби ще се окаже много допустим. Това е в кратце, вие си дерете ризите и се връзвайте на всеки, който ви побутне кремълската агитация с огромни разкрития, които би трябвало да смъкват неотложно това държавно управление и да се спрат всевъзможни опити за необратима интеграция с Европейски Съюз.

За тези, за които горното е комплицирано, ще го преведа по този начин - по принцип считам, че съм почтена за Порше, обаче сега карам Нисан Микра.

 

Капка Тодорова

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР