Капитанската битка този вторник изненадващо (или пък съвсем очаквано и

...
Капитанската битка този вторник изненадващо (или пък съвсем очаквано и
Коментари Харесай

Обрат в „Игри на волята“: кой заби нож в гърба на Мирела?

Капитанската борба този вторник изненадващо (или пък напълно предстоящо и за феновете, и за множеството участници) беше и елиминационна, за неприятен шанс на Алекса и Мирела.

След отпадането на чаровната Мирела от Безстрашните, в обществените мрежи заваляха мнения чия е била виновността за това - на Джаферович, тъй като за повторно не съумя да се бие като капитан, или на Лефтеров, че не я отбрани, излизайки вместо нея на арената.

„ Добър участник беше! Силна и безстрашна! НО... не те прецака Лефтеров, а Джаферович “, „ Не Лефтеров, а Джаферович те прецака “ , „ Просто ти беше бушон на Джаферович, само че си доста наивна и изобщо не разбра “ гласят част от мненията под поста на 21-годишната танцьорка в Instagram.
                             

„ Напълно задоволена съм от играта си и не бих трансформирала тактиката си. Бях откровена в възприятията си. Плаках доста. Чувствах тези хора като семейство. Забавлявах се и се смях с глас всеки ден. Намерих другари в тази игра и не ги предадох до дъно. Пазех гърба на околните си непременно, даже на цената на мен самата “, споделя Мирела, очевидно без да таи неприятни усеща към съотборниците си.

Явно неприятен шанс преследва Джаферович всякога, когато е капитан, тъй като по този начин и не съумя да стигне до арената поради травми. При предното ѝ капитанство в дуела я замести Валери, а борбата се оказа елиминационна. Също както и вчерашната, в която си потегли Мирела, която самоотвержено реши да излезе вместо Жени.
                             

От друга страна, след края на борбата със сълзи на очи Мирела показа, че с Лефтеров са си дали заричане да си оказват помощ и да се пазят взаимно, само че в този момент се усеща предадена и незащитена . Лефтеров пък посочи, че не се усеща задължен да ѝ пази гърба, изключително откакто Мирела намерено флиртуваше с Валери, а преди старта на предаването е споделила на някогашния си другар, че към момента го обича. 

► 

Кой изпитва повече виновност - Джаферович или Лефтеров? И още какви разкрития ще направи Димитър? Предстои да разберем довечера!
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР