Капитаните на всичките 20 отбора във Висшата лига на Англия

...
Капитаните на всичките 20 отбора във Висшата лига на Англия
Коментари Харесай

Капитаните на английските клубове: Не искаме да помагаме на богатите собственици на клубове

Капитаните на всичките 20 тима във Висшата лига на Англия са провели полемика в WhatsApp, където са обсъждали вероятни разновидности срещу орязването на заплатите им. Това може да се наложи поради тежката финансова обстановка по отношение на пандемията, породена от ковид.

Според вестник " Сън " капитаните не са приели предлагането да понижат заплатите си с 30%, което беше направено от страна на Премиър лийг. В общ чат в приложението Кевин де Бройне, Трой Дийни и Марк Нобъл са били измежду най-активните съперници на концепцията. Подчертава се, че самите играчи са подготвени да се откажат от забележителна част от възнагражденията, единствено в случай че са сигурни, че средствата ще отиват за щедрост, а не непосредствено назад в сметката на притежателите на клубовете.

" Сън " разкри, че посланието на играчите е: " Предпочитаме да дадем парите си непосредствено на Националната здравна работа, в сравнение с да оказваме помощ на богатите притежатели на клубове ".

Футболистите са декларирали още, че в случай че има понижение на заплатите, те желаят да са сигурни, че парите им ще отидат за това останалите чиновници в клубовете им да получат 100% от възнагражденията си, да се помогне на лекарите и медицинските лица, които са същинските герои, и да се поддържат по-малките клубове от долните дивизии.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР